Array
(
  [id] => 2
  [titel] => Over
  [seo_titel] => Onderhoud en installatie centrale verwarming Harelbeke
  [keywords] => [Centrale verwarming - Onderh. & Herst.], VHF, Harelbeke
  [description] => GG VHF uit Harelbeke, Kortrijk verzorgt het onderhoud van uw centrale verwarming, ketel op stookolie of op aardgas. Contacteer ons voor meer info!
  [url] => 
  [aangemaakt] => 
  [aangepast] => 2017-04-25 08:58:30
  [actief] => 1
  [verwijderd] => 0
  [volgorde] => 2
)

Over ons

Meer levenscomfort

U heerlijk onderdompelen in een zalig bad na een lange werkdag ... Genieten van een knusse atmosfeer terwijl het buiten wintert ... Uw verwarming is zoveel méér dan een ketel en een stel buizen! Wilt u optimaal warmtecomfort dat past bij uw huis en uw budget? Ga dan te rade bij Franky Vanhoorelbeke uit regio Harelbeke (Kortrijk) – dé partner voor de installatie en onderhoud van uw verwarming en sanitair. Neem zeker eens contact op wanneer u een vakman nodig heeft!

Vakkennis en ervaring

Franky Vanhoorelbeke startte zijn bedrijf in 2013, met meer dan twintig jaar ervaring in het vak. Die stelt hij maar wat graag tot uw dienst! Vertrouw dus op Franky voor de installatie, het onderhoud en de herstelling van uw verwarming en sanitair. Want deze technische materies laat u het best over aan een specialist.

Stipt en strikt

Franky werkt vooral in de provincies West- en Oost-Vlaanderen – dicht bij zijn bedrijf. Zo stemt hij zijn dienstverlening beter op u af. En grijpt hij sneller in bij dringende interventies. Snelheid en service zijn trouwens stokpaardjes van Franky. U tevreden stellen binnen de afgesproken termijn, mét kwaliteitsmateriaal – daar draait het voor hem om.

Erkend onderhoud

Welk verwarmingssysteem u ook kiest, onderhoud blijft noodzakelijk. Regelmatige controle verlengt de levensduur van uw toestel, bespaart herstellingskosten en draagt bij aan uw veiligheid en gezondheid. Bovendien is het wettelijk verplicht. Als gekwalificeerde en erkende vakman bezorgt Franky u een wettelijk attest. Zo is niet alleen uw ketel, maar ook uw administratie in orde. Staat er binnenkort een sanitair of verwarmingsproject op stapel? Maak dan nú kennis met Franky!